torstai 31. heinäkuuta 2014

Täs on maailman paskin limsa


They should've sent a poet. So beautiful. So beautiful...



Joskus aiemmin listasin colajuomasuosikkejani. Nyt on vuorossa kehotus boikotoida Olvi Cola -nimellä myytävää kusta kahdestakin syystä.

Ensimmäinen syy on panttikeplottelussa. Joitakin vuosia sitten Olvin erään muovipullon tilavuus muuttui "luontevaksi" 0,95 litraksi. Tämä ei-mikään-luku valittiin pakkaukseen puhtaasti siksi, että jos pullo olisi täyden litran, pantin täytyisi olla Palpan asetusten mukaan 40 senttiä. Nyt panimo voi myydä ison näköistä pulloa isommalla hinnalla, koska eihän kukaan huomaa 20 sentin välistävetoa pantissa...

No, tämän kieroilun voisi ehkä pitkin hampain hyväksyä, jos itse pääasia eli juoma olisi hyvää. Vaan kun ei ole. Hyi saatana mitä litkua! Laimeasta mausta päätellen resepti on ostaa kilpailijalta tynnyrikaupalla Coca-Colaa ja jatkaa sitä puolet vedellä. Kokonaisuuden kruunaa pullon ADHD-"design", joka ilmeisesti perustuu ajatukseen, että colan maun puuttumista voi kompensoida kirjoittamalla etikettiin "COLA" sata kertaa erilaisilla fonteilla.

Eli näin kuluttajana haluan vain ystävällisesti kertoa tästä tekeleestä vastuussa oleville terveisiä, että haistakaa vittu ja hukkukaa järveen! Olette perseestä!